Brink Bryllup i frie tøjler

Fotograf: Martin Friedel / hvis ikke andet nævnt

SonyImagingProConference-52.jpg
 
 

Tilbage i september fik Brink Bryllup muligheden for at skabe et magisk bryllupsunivers sammen med Sony Nordic.

60 bryllupsfotografer var inviteret til workshop for at blive introduceret for Sony’s nye kamera, og i den forbindelse skulle der skabes et picture perfect bryllupsunivers, som fotograferne kunne lege med.

Brink Bryllup havde helt fri tøjler til selv at style og designe alle elementer ud fra de rammer, som var sat ved at have eventet på Restaurant Bellahøj.

 
 
SonyImagingProConference-104.jpg
 
SonyImagingProConference-109.jpg
 
 

Noget af det sjoveste var at skabe et brudepar som matchede hinanden, og som både var elegante og spændende at se på. Som udstrålede attitude og kant, og som formåede at fange den romantiske, stærke og sårbare kerne af bryllupsbilleder.

 
 
Fotograf: Minna Sipinen

Fotograf: Minna Sipinen

 
SonyImagingProConference-49.jpg
SonyImagingProConference-48.jpg
 
 

Den stylede brud blev skabt ud af nogen af Brink Bryllups personlige danske favoritter.

Den smukke minimalistiske og skandinaviske kjole fra Maria Fekih blev stylet med en stram lav frisure for at stive kjolen ekstra meget af. Smykkerne fra Julie Nielsdotter blev valgt for at skabe en overlegen elegant og rå stil. De store saltvandsperler, der blev akomponeret med funklende diamanter, gjorde udtrykket levende og ekstraordinært. På fødderne havde bruden også perlebesatte dansesko på fra Jimmy Choo. De var legende og humoristiske. Hele looket blev til sidst samlet af en skulpturel og feminin buket fra A table Storys florist.

 
 
SonyImagingProConference-98.jpg
 
SonyImagingProConference-28.jpg
SonyImagingProConference-39.jpg
 
 

Brink Bryllup havde også inviteret tætte venner med til bords, da magien og fantasien skulle flyde.

Et overflødighedshorn af romantik, æstetik, struktur og eventyr blev skabt sammen med A table story, som hjalp med at dække en drøm af et bord. Stilen havde fokus på romantik, men med et twist af moderne og poetiske strejf. Her gik vi i dybden med detaljer som: præg i prints, lette tekstiler, nordisk service med karakter og blomster med bevægelse og variation.

 
 
Fotograf: Minna Sipinen

Fotograf: Minna Sipinen

 
SonyImagingProConference-126.jpg
SonyImagingProConference-138.jpg
 
 

Tusind tak til Sony Nordic for det kreative eventyr!

Sofie Brink