Om os

 
Sofie Brink sammen med Natascha og Jan, 2017

Sofie Brink sammen med Natascha og Jan, 2017

 

Brink Bryllup ejes og drives af Sofie Brink, der sammen med hjælp fra dygtige kræfter planlægger, koordinere og afvikler bryllupper.

 
blob

Sofie Brink

Jeg er uddannet brand designer med speciale i oplevelsesdesign, og har derfor forskellige faglige redskaber at gøre brug af, når vi sammen skal planlægge jeres store dag. Derudover har jeg erfaring inden for afvikling af større arrangementer, koncerter og fester. Dette har styrket mine koordineringsevner og frem for alt givet mig en forståelse for, hvor tidskrævende det til tider kan være at planlægge et perfekt arrangement

Jeg har været en del af servicebranchen så langt tilbage jeg kan huske, og jeg finder det naturligt i forbindelse med mit arbejde at opretholde en service, som tilfredsstiller og begejstrer mine kunder.

Min interesse for bryllupsplanlægning fik jeg i forbindelse med mit arbejde som eventkoordinator. Det fascinerer mig at udvikle de rammer for en fest, som folk måtte ønske. Dette sat sammen med min passion for romantik og æstetik fik mig til at fokusere og specialisere mig i planlægning af bryllupper.

I vil på baggrund af ovenstående være i trygge og professionelle hænder hvad planlægning af jeres bryllup angår og jeg vil se frem til at hjælpe jer med jeres store dag.

- Sofie

 

Brink Bryllups dygtige team består af:

 

Teamet i København

 
P_7336-2.jpg

Annika Kruse

Jeg er vokset op i et kreativt hjem hvor jeg altid har fulgt min mor og hendes kreative projekter som designer. I dag er jeg en del af hendes virksomhed som kreativ konsulent og jeg har de seneste år arbejdet freelance som projektleder. Med en uddannelses i International Sales and Marketing Management har jeg lært at planlægge og implementere kreative ideer på højt niveau.

At få mulighed for at udvide min interesse som eventkoordinator og samtidig samle mine erfaringer fra mode og rum design i et, er en drøm. At være med til at skabe en uforglemmelig dag er drivkraften bag, at jeg nu begiver mig ud som bryllupsarrangør sammen med Brink Bryllup.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer.

- Annika

JMB_4829.jpg

Patricia Weber

Mit navn er Patricia og jeg er en glad og udadvent pige med mere end 10 års erfaring inden for design & konceptudvikling. Jeg har hjulpet flere danske modevirksomheder med at skabe deres visuelle identiter og indrettet dertilhørende fysiske butikker i synergi med brandets udtryk. Jeg elsker at skabe den røde tråd som giver et æstetisk og fuldendt udtryk.

Jeg har en stor passion for at få drømme og ideer til at blive til virkelighed gennem unikke og fantastiske universer og jeg glæder mig meget til at hjælpe jer med jeres store dag.

- Patricia

blob

Julie Laumann

Jeg har altid været kreativ og haft et stor fokus på skønhed. I 2008 uddannede jeg mig til makeup artist og stylist og i den forbindelse kom jeg i kontakt med Sofie. Jeg har mange års erfaring i modebranchen og i servicebranchen og arbejdet som alt fra tjener til planlægger og afvikler af store og små arrementer, fester og konferencer - altid med med et stort overskud, overblik og flair for æstetikken og den gode stemning. Jeg glæder mig helt enormt til at hjælpe jer med at få en helt fantastisk dag.

- Julie


 

Teamet i Jylland

 

Til alle jer som er bosiddende i Jylland er det nu blevet endnu lettere at få Brink Bryllup ind over koordinering og planlægning af jeres bryllup. Vi har teamet op med Nina Langkilde som selv er bosiddende i Aarhus og som har fingeren på pulsen. Nina har 9 års erfaring som eventkoordinator i HAY og vil kunne guide jer roligt gennem planlægningen af jeres bryllup.

 
 
blob

Nina Langkilde

Min passion for at arrangere og koordinere har altid ligget i mig. At det skulle være bryllupper, kommer af min lyst til at skabe helhedsoplevelser for folk. Jeg har en æstetisk indgangs vinkel til alt hvad jeg laver, og ved at forskellen kan ligge i detajlerne. Og at blive gift og holde bryllup, er en dag hvor der virkelig skal være styr på detajlerne. Og skulle I mangle input til dagen, kommer jeg altid gerne med masser af ide´er og kreative tanker

Efter 9 år som projektkoordinator hos designvirksomhed HAY, har jeg fået masser af erfaring med at skabe de perfekte rammer og set-ups. Mine erfaringer er både med store og små events, og jeg elsker selve eksekverings fasen, som kan være meget intens. Derudover er service en stor del af mit væsen, og jeg kan godt lide at udføre og løse andres ønsker.

Jeg er glad for at være blevet en del af Brink Bryllup, og glæder mig til at hjælpe jer med jeres helt specielle dag

- Nina

 
DSCF2241.jpg

Elsebeth og Martin,Himmelbjerget, 31.08.19, Billede af Andreas Sahl.

 

Teamet i Spanien

 

Er drømmen et bryllup i Spanien, så søger Brink Bryllup for at hjælpe jer med bryllupsplanlægningen så gnidningsfrit som muligt. Vi har indgået samarbejde med Spain for weddings, samt ansat Maggie Nielsen, som er født og opvokset i Spanien, så I er i trygge hænder hvad planlægningen af et destinations bryllup til Spanien angår.

 
 
82-Son-Berga-wedding-venue-1062x708.jpg

Bryllupsmiddag under åben himmel på Mallorca. Billede af Paco & Aga.

 
JMB_4622-red.jpg

Maggie Nielsen

Mit navn er Maggie Nielsen og jeg er født og opvokset på Mallorca. Er drømmen et destinations bryllup i varmere himmelstrøg, vil I være i trygge hænder hos mig. Spanien er mit andet hjem, jeg mestrer det spanske sprog og forstår at arbejde i den spanske kultur. Det vil være mig en glæde at hjælpe jer med at gør jeres drøm, om et bryllup i Spanien, til virkelighed. Helt uden at I skal bekymre jer om de komplikationer, der ellers kan opstå, når kultur og sprog kommer i vejen.

Jeg har en Pba. i Event Management og erfaring med planlægning, koordinering og afvikling af events i modebranchen. Min interesse for planlægning af bryllupper har været til stede så langt tilbage jeg kan huske. Jeg brænder for at gøre et arbejde der skaber mening og bruge mine erfaringer og kreativitet til at skabe de perfekte rammer for jeres store dag.

- Maggie

 

Følg med på Instagram

@brinkbryllup