Udtalelser

 
KNGU4356.jpg

Sofie og Michael, 05.05.17

Det er godt to et halvt år siden, at vi blev gift. Igen her til aften slog det mig, at jeg endnu ikke har fået skrevet de velfortjente ord, om en meget stilet ung kvinde, der var med til at gøre vores bryllup til virkelighed. Jeg har netop kigget alle vores bryllupsbilleder igennem og de formår at genkalde mange af de følelser vi mærkede i kroppen den dag.

Sofie du skabte de smukkeste, kreative rum, men ikke mindst også også trygge rum. Her taler jeg om de små rum i vores maver. Den tryghed vi følte, da vi overlod al koordinering til dig, med ro og tro på, at du havde alt under kontrol. Vi ser frem til den dag, hvor vi vil forny vores løfter over for hinanden & vores nærmeste. Der er ingen tvivl om, at det vil blive med Brink Bryllup i spidsen.

Af hjertet tak,
Michael & Sofie

 
SonyImagingProConference-59.jpg

Michala og Mark, Sony, 04.09.19

I forbindelse med Sony's ekslusive konference for bryllupsfotografer i København, hyrede vi Brink Bryllup til at skabe de rigtige rammer til vores event med bryllupstema. Sofie var utrolig behjælpelig fra første stund. Viste et enormt initativ og var meget tilgænglig for spørsmål og oppdateringer.

Sofie er proaktiv og kreativ og satte sig hurtig ind i vores mål med dagen. Vi fik set hendes stærke kompetance in action, da hun skabte et perfekte bryllupsscenarier som vores gæster kunne hygge sig med at fotografere.

Sofie og Brink Bryllup får vores stærkeste anbefalninger!

Charlotte Mullins, Sony Nordic

 
DSCF2241.jpg

Elsebeth og Martin, 31.08.19

Vi troede oprindeligt, at vi bare skulle bruge Sofies hjælp til at finde den rigtige venue til vores bryllup. Men vi blev klogere! For fra første møde, var hun et veritabelt overflødighedshorn af ideer og input. Og med et knivskarpt øje for æstetik og sammenhæng, samt en evne til at skære igennem og ikke se problemer, men udfordringer, overgav vi os hurtigt til Sofies evner – hvilket var en eminent investering.

Fra start til slut, havde Sofie styr på det hele. Alt blev konceptuelt bundet smukt sammen. Fra invitation til farver, over service, mad og drinks – alt havde en sammenhæng. Og pga. Sofies ideer og insisteren, fik vi et bryllup, hvor vi til lands, til vands og på toppen af Himmelbjerget, havde en fuldstændig magisk dag.

Vi kan tænke tilbage på et tjekket forløb og et bryllup vi aldrig nogensinde vil glemme. Derfor kan vi kun give Sofie de varmeste anbefalinger.

 

Kæmpe tak for at skabe de fedeste rammer for mit arbejde! Du gjorde mig bedre end jeg er.

Fotograf Andreas Sahl, 31.08.19

 
IMG_4694.JPG

Astrid og Lars, 29.06.19

Sofie er rolig, tjekket, og super eksekverende, dette er en perfekt bryllupskombination!

Når man skal holde sit drømmebryllup, rammes man lynhurtigt af tusindvis af beslutninger. Selvom man har en idé om hvad man ønsker, kan tingene hurtigt blive uoverskuelige og uhåndgribelige. Vi blev anbefalet Sofie - hvilket vi er evigt taknemmlige for.

Allerede ved første møde blev vi bekræftet i at Sofie var den helt rigtige til at hjælpe os. Vi kom med en masse ideer, drømme og tanker, som Sofie hjalp os med at systematisere. Sofie fangede med det samme vores ’stil’ og guidede os i de rigtige retninger. Derved kunne vi arbejde mere fokuseret med brylluppet, fremfor at famle i blinde.

Sofie har, fra første færd, ageret som en fantastisk sparringspartner i alt fra venue, invitationer, fotograf til stylist – og meget mere. Sofie besidder en unik evne, til bare at lytte og derved få indblik i hvad der var vigtigt for os.

Under selve bryllupsweekenden kørte alt snorlige. Vi skulle ikke tænke på andet end at nyde den magiske weekend – og det gjorde vi. Sofie & Co. kendte os og vores beslutninger, og agerede herefter.

Det var en sand fornøjelse at arbejde sammen med Sofie. Hun har vores allervarmeste og bedste anbefalinger.

Kærligst
Lars + Astrid

 
22Jun2019_8509.jpg

Catharina og Brian, 22.06.19

En stor dag fyldt med glæde og kærlighed er nu et fantastisk minde.

Vi kunne ikke have ønsket os nogen anden end Sofie Brink, til at være med til at planlægge vores drømmebryllup.
Fra første møde var Sofie topprofessionel, imødekommende og havde en stor kreativ og detaljeorienteret sans, som dannede de perfekte rammer for vores bryllup.
Hendes evne til at skabe ro på selve dagen, samt hendes overblik, gjorde at vi kunne nyde hvert sekund af vores kærlighedsdag.

Tusinde TAK Sofie, du gjorde vores dag magisk.

 
21Jun2019_5462.JPG

Johanna og Christian, 21.06.19

We wanted a rather touristic wedding as we are from Germany and Austria and big fans of Copenhagen. Sofie knows the best venues and with her help we found this beautiful place which was close to all the touristic places at Nyhavn but far enough for tourists to go there! That was amazing. Sofie also helped us with all our stationary. She made a special design as a tribute to Copenhagen, which was simply beautiful.

Living in Germany we did not know anybody to help with the preparations of the wedding. So Sofie not only recommended vendors, she also booked them. Which was very convenient for us non-Danish-speaking people. Finally she helped us during our wedding at the town hall and prepared the venue. We would never have been able to find this incredible venue and all these great people without Sofie!

Love,
Johanna and Christian

 
MSP_6345.jpg

Cecilie og Nickolai, 08.06.19

Vi er så glade for, at vi benyttede Sofie Brink på vores store dag. Hun er top professionel, dygtig, super sød og imødekommende. Hun sørgede for, at alt gik som det skulle, så vi bare kunne slappe af og nyde vores dag.

De varmeste anbefalinger herfra
Cecilie og Nickolai

 

Vi kan i den grad anbefale Brink Bryllup. Sofie og hendes team var med til at gøre vores bryllup bekymringsfrit, personligt og afslappet. Især den evige ja-hat og “alt kan lade sig gøre”-attitude gjorde processen op til brylluppet sjov og nem. Vi står tilbage med fantastiske minder om det bedste bryllup – bedre end vi havde turde drømme om!

Annette og Christian, 08.06.19

 
Marie%2526Karsten_Bryllup_Dec2018%2B%2528158%2Bof%2B940%2529.jpg

Marie og Karsten, 08.12.18

Hvis I skal giftes, så skal I have fat i Brink Bryllup! Vi lover jer, at det bliver én af de bedste investeringer, I gør på dagen.

Allerede under planlægningen, var Sofie en stor hjælp og fantastik sparring. Hun fangede med det samme, hvad vi ønskede os for dagen og kom med de helt rigtige anbefalinger til kok, blomsterbinder, service, DJ osv.

På selve bryllupsdagen var det en fornøjelse at vide, at Sofie havde styr på alle detaljerne. Vi skulle ikke tænke på andet end at nyde dagen, aftenen og natten.

Sofie er professionel, kreativ, detaljeorienteret og virkelig dygtig til dét, hun gør. Så selvfølgelig kommer Sofie med vores bedste anbefalinger.

Marie & Karsten

 
blob

Maria og Rasmus, 08.09.18

Brink Bryllup har været en god støtte gennem hele planlægning af vores bryllup. På selve dagen var hjælpen uvurderlig. Det at vide, at Annika havde styr på logitikken mellem kirken og festen, samt de små detaljer gjorde, at vi kunne slappe helt af og ikke bekymre os.

Hvis I ønsker en dag, hvor både I og jeres gæster blot skal nyde den og slappe af, er det bedste råd at få assistance fra en professionel. Vores varmeste anbefalinger går til Sofie, Annika og teamet.

Tak!

 
Goli&Troels_Wedding_Large-Preview(259of274)_low.jpg

Goli og Troels, 28.07.18

We managed to coordinate the wedding of our dreams in Denmark from Los Angeles, CA all thanks to Sofie! Her professionalism, expertise, cool and calm domineer always left us feeling like our wedding was in good hands. Sofie was always a few steps ahead, and had the perfect vendors in her lineup to execute not only our esthetic vision but also all logistics for our three-day wedding weekend event.

On the day of our wedding, we had no worries and could take in every moment knowing she was quietly there in the background managing the entire event. We knew and trusted Sofie would ensure everything went smoothly, and she did not disappoint us.

Tusinde Tak! Goli + Troels

 

“What we thought would be a logistical headache became an absolute dream come true. Sofie’s attention to the details along the course of planning helped put our minds to rest.

She is creative, responsive, and an absolute delight to work with.“

Frances & Eric, 07.07.18

 
23Jun2018_7826_low.jpg

Danni og Benjamin, 23.06.18

Hiring Sofie was the best decision we made. She instantly understood our vision and aesthetic for the weekend. Her laid back yet organised approach put me as a bride at complete ease. Sofie’s inputs on flowers, set up, layout and so much more were hugely appreciated and much needed.

Sofie’s happy and lovely persona was just what a bride and groom needed on their special day. We would love to do it all again and would hire Sofie again in a heart beat.

The Lanes xxx

 
16Jun2018_4394.JPG

Josephine og Alexander, 16.06.18

Vi havde oprindeligt en klar idé om, at vi godt selv kunne stå for al forberedelse til vores bryllup – det viste sig dog, at vi ville få brug for et par ekstra hænder på den store dag. Sofie gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hendes hjælp til vores reception skal særligt nævnes. Vi havde lejet Den Hemmelige Have og Sofie fik forvandlet den og organiseret at blomster, kagebord, champagne, jazzband og kaffebar var opsat og klar til vi og gæsterne ankom. Haven blev utroligt stemningsfyldt med fine miljøer, og det var tydeligt at Sofie formåede at eksekvere på de ideer vi havde talt om, og resultatet var ud over al forventning.

Det er tydeligt, at Sofie brænder for det hun laver! Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger videre til andre brudepar.

Kh. Josephine & Alexander

 

“Kreativiteten, erfaringen og ikke minst det store nettverket Sofie har i København,
gjorde bryllupsplanleggingen mye lettere for oss som kommer fra Norge. Imøtekommende, 
engasjert, med et godt øye for detaljer hjalp Sofie oss med alt fra invitasjoner, blomster og
dekorasjoner til transport. Sofie var “tett på“ under hele planleggingen. Det ble akkurat slik vi
ønsket, helt magisk! ”

Tine og Steinar, 16.09.17

 
B_8972.jpg

Rebecca og Rafael, 26.08.17

Sofie var en stor hjælp i planlægningen og afviklingen af vores bryllup. Sofie leverede god sparring forud for brylluppet og havde et stærkt netværk af leverandører, som var med til at sikre, at vores store dag var helt igennem magisk.

Sofie og hendes team var uundværlige i forhold til afvikling af selve dagen, hvor oppyntning og dekoration var lige så smuk, som vi havde håbet på. Sofies æstetiske øje og sans for detaljen fik alt til at stråle.

Vi kan klart anbefale Brink Bryllup til kommende brudepar.

Kærlig hilsen Rafael & Rebecca

 
blob

Katrine og Jesper, 19.08.17

Vi bookede Sofie til at hjælpe os med planlægningen og afholdelsen af vores bryllup den 19. august 2017, og vi kan på det varmeste anbefale andre at gøre det samme.

Under forberedelserne var Sofie god til at aflæse vores ønsker, komme med relevant input og hjælpe med den praktiske eksekvering. Selv om vi i det store hele vidste, hvad vi ønskede, så var Sofie den perfekte sparringspartner, og hun kom med forslag, som var med til at fuldende vores dag. Sofies netværk, sans for detaljer og positive energi gør hende til en helt fantastisk hjælp i den proces, det er, at forberede et stort bryllup.

//Jesper og Katrine

 
Natascha&Jan_Vielse_WeddingAlbum(204of219)CA2_2828.jpg

Natascha og Jan, 29.07.17

Vi kan ikke andet end varmt og kærligt anbefale at lade Brink Bryllup stå for planlægningen af jeres store dag.

Vores bryllup bestod af meget logistik, da vi havde bryllupsgæster boende i København K, vielse på Stevns Klint og bryllupsfest i Lejre. For at få det hele til at fungere på selve dagen, var Sofie Brinks organisatoriske og kreative evner af helt uvurderlig værdi.

Uanset om man selv ønsker at stå for meget af planlægningen eller vil overlade forberedelserne til en professionel, kan Brink Bryllup klare opgaven til perfektion.

De kærligeste hilsner, Natascha & Jan

 
Ingrid_Lars_low.jpg

Ingrid og Lars, 24.06.17


The best weeding planner ever!!

Ikke bare er hun spesialist i feltet hun kjenner til de skjulte perlene av lokaler også. Har god kontakt med catering, blomsterhandlere, bartendere og det man skulle trenge.

Sofie hjalp oss til å holde tidenes bryllup på refshaleøen. Vi var de første til å booke pladeværkstedet takket være Sofie sin scouting og gode meninger. Det gjorde at vi turte å prøve noe nytt. Og det var helt fantastisk! Maten, dekorasjonen, atmosfæren, ja hun fikset det hele! Har du henne ved din side er det bare å slappe av og nyte dagen, for den kommer til å bli fantastisk!!!

Ingrid og Lars Istre

 

“Kære jer! Tak for en fuldstændig uvurderlig
hjælp til vores bryllup. Vi ønskede os en dag, hvor vi ikke skulle tage stilling til noget som helst og tingene bare skulle klappe. Vi fik hjælp
af søde Annika, som opfyldte dette ønske til perfektion.”

Katrine og Niclas, 17.06.17

 
MariaogJeppe- portrætter-42.JPG

Anna-Maria og Jeppe, 17.06.17


Sofie hjalp os med at få pynte flot op både på stedet og var vores øjne hele dagen og indtil festen for alvor startede. Det gjorde at vi kunne slappe helt af og bare nyde dagen. Det var alle pengene værd!

Tak for god sparring op til brylluppet og et rigtigt fint samarbejde. Vi har været yderst tilfredse.

/Jeppe og Anna Maria

 
Caroline&TBBW-00186.jpg

Caroline og Thorbjørn, 04.06.17

I starten af vores planlægningsproces var vi i tvivl, om vi havde brug for en bryllupsarrangør, men den ting som gjorde Sofie uundværlig var hendes detaljesans. Hun sørgede for at alle detaljerne var på plads på dagen og for at alt stod helt skarpt.

Sofie er enormt tillidsvækkende og ærlig i forhold til sit arbejde. Med sit glade og smitsomme sind, yder hun professionel ekspertise og er god til at træffe beslutninger.

Vi har bestemt ikke fortrudt vores valg af Sofie som bryllupsarrangør, og vi vil til hver en tid anbefale Brink Bryllup. Tusinde tak, Sofie.

/Caroline & Thor-Bjørn

 
sandraaberg-marianne-kasper-cph-wedding-8.jpg

Marianne og Kasper 01.10.16

Vi bookede Sofie Brink til at hjælpe med planlægning, koordinering og afholdelse af vores bryllup den 1. oktober 2016. Både inden og på selve dagen, var Sofie en kæmpe hjælp og ydede en professionel og effektiv service. Hun forstod vores ønsker og forstod at føre dem ud i praksis under både vielse og til festen. Vi kan varmt anbefale Sofie til andre som skal planlægge deres store dag.

Kærlig hilsen
Marianne og Kasper

 
Ale_Will_389.jpg

Ale og Will, 13.08.16

We had moved to Denmark recently and soon realised our lack of network and the language barrier was going to make wedding planning a difficult task. Fortunately for us we found Sofie; we have been so lucky. From our first meeting she put our minds at ease and gave us some much needed confidence. She understood our requirements and made some great suggestions without imposing her views or forcing us into anything. On the day she was instrumental in organising the venue whilst we were at church. We arrived to a stunning set-up and everything ran smoothly so that my wife and I could just enjoy the party. Sofie is responsible, affirmative and cool! We are more than happy to recommend her valuable services.

All the best,
Ale and Will

 

“Tak Sofie Brink! Tak for at være med til at gøre det, der blev den bedste dag i vores liv
til det eventyr, som vi havde drømt om. Med dine gode råd, kærlige tilstedeværelse og
benhårde håndtering kørte dagen på skinner.”

Barbara og Mark, 09.07.16

 
sandraaberg-christel-rune-0676.jpg

Christel og Rune, 19.09.15


I forbindelse med vores bryllup havde vi glæden af at bruge Sofie som vores arrangør. Eftersom min mand er tryllekunstner, og jeg selv er akrobat, drømte vi om at holde et kæmpe cirkusbryllup. En sådan slags bryllupsfest kræver en enormt kreativ, anderledes, fantasifuld og åben tilgang for at kunne realiseres. Her var Sofie en stor kompetence for os – lige fra fund af drømmested til hendes kreative idéer til eksempelvis vores utraditionelle bryllupsinvitation. Sofie var med til at sørge for, at alt klappede under hele begivenheden – hvilket bestemt ikke var en nem opgave. Og dedikeret som hun er, hoppede hun selvfølgelig også i cirkus-uniform under festen.

Vi kan varmt anbefale Brink Bryllup.

Kærlige hilsner, Rune Klan Stjernebjerg og Christel Klan Stjernebjerg

 
EK210815L-0217.jpg

Eva og Kjell, 21.08.15

Sofie har vært av uvurderlig hjelp i forbindelse med vårt bryllup. Hennes ekspertise gjorde bryllupet akkurat så vakkert og minneverdig som vi hadde håpet på, uten at vi merket noe av alt stresset og arbeidet som ligger bakenfor slik at vi kunne slappe av og nyte dagen vår. Dagen på Kokkedal var som et eventyr!

Kjell og Eva Evensgård

 

“Sofie er en tillidsvækkende, imødekommende og glad person. Hendes ærlige og erfarne
input var god sparring til vores flagrende ideer. Særligt var Sofie lynhurtig til at opfatte
hvilket slags bryllup vi ønskede, og blev derfor hurtig en vigtig sparringspartner. Vi har ikke en
finger at sætte på Sofies nærvær, overblik og professionalisme. Hun fik samlet alle trådene
med god energi, overblik og coolness på vores store dag! Vi vil til enhver tid anbefale Sofie
og Brink Bryllup til at assistere eller eksekvere et bryllup.”

Charlotte og Lasse, 06.06.15

 
anine_simon_dk438.jpg

Anine og Simon, 30.08.14

Vi kontaktede Sofie Brink, da vi havde brug for hjælp til at få det hele til at gå op i en højere enhed på dagen. Lokalet blev overtaget på dagen og skulle på 2 timer forvandles fra en helt tom lade til et festlokale. Det var nok til at give os nervøse trækninger, men Sofie knoklede og overgik alle forventninger. Vi havde lavet meget af pynten selv og havde derfor en del meninger om, hvordan vi ville have det hele til at se ud, og Sofie fangede fuldstændig vores visioner og udførte dem bedre, end vi turde have drømt om.

Vi vil på det varmeste anbefale Sofie, der er en tillidsvækkende, rolig og yderst kompetent bryllupsarrangør med massere gode ideer og erfaringer!
Kærlig hilsen Simon og Anine

 
CECILIE%2BKRISTIAN-0525.jpg

Cecilie og Kristian, 31.05.14

Brink Bryllup hjalp undervejs i planlægningen med gode ideer og sparring, som vi satte rigtig stor pris på. De har tjek på alle praktiske dele ved et bryllup og leverer en grundig og supereffektiv indsats. Men vigtigst af alt har de en utrolig god fornemmelse for at vejlede og rådgive med empati og forståelse for, at det er en helt ualmindelig fest.

Når man flyver rundt i den vildeste lykkeboble, tænker man ikke over de tusind små dele, der skal passe sammen ved et bryllup. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Brink Bryllup er helt eminente til at få det hele til at spille.

Vi kan kun videregive vores varmeste anbefalinger af Brink Bryllup.
/Kristian og Cecilie

 
S&J(small)-489.jpg

Soumali + James,10.10.13

Although foreign elopements other than in the Copenhagen City Hall and outdoor weddings in general are rare in Denmark, Sofie took up the challenge. With her expertise, she sorted out the paperwork and permissions to make it all possible to hold our ceremony under a beautiful old oak tree in Dyrehaven. We had the most amazing celebrant! Sofie was friendly, efficient, low key and professional, and we had full confidence that everything would run smoothly and stress-free. We feel lucky to have found Sofie when planning our elopement - it wouldn’t have been possible in the way we dreamed without her.

Soumali and James, Sydney, Australia

 

“Sofie Brink har formået med en yderst professionel ydmyghed og et konstant overblik
at sikre, at tingene blev gjort rettidigt og i den rigtige rækkefølge og vi fik hurtigt en solid
tillid til hende, som hun formåede at bevare hele vejen. Det at have en sparringspartner
som Sofie Brink, er en kæmpe hjælp, når alle trådene skal samles og alt skal huskes.
Det var et behageligt samarbejde og vi har aldrig på noget tidspunkt tvivlet på,
om det var det rigtige valg.”

25.08.12, Jeanne og Arne, 25.08.12

 
DSC_0402-2.jpg

Marianne og Martin, 16.06.12

Når man skal planlægge et bryllup over tre dage med 90 mennesker er der rigtig mange praktiske elementer der skal koordineres og besluttes. Invitationer, bordkort, bordplan, blomster, musik, fotograf, takkekort osv. Det er en meget omfattende proces. Derfor havde vi stor gavn og glæde af at have Sofie Brink som vores højre hånd til at inspirere og vejlede fra start til slut. Hun udførte et yderst professionelt stykke arbejde og vi endte ud med et bryllup lige efter vore hjerter, hvor alting var perfekt. En weekend vi aldrig glemmer – tusinde tak, Sofie.


 

Følg med på Instagram

@brinkbryllup