Fortællinger af Brink Bryllup

‘Stories’ er en udvidelse af Brink Bryllups univers, der tilføjer et friskt, personligt og inspirerende pust til den nysgerrige og interesserede læser. Her går vi i dybden med smukke, æstetiske og spændende fortællinger om dét, som Brink Bryllup selv synes, er den gode historie.

 
Sidste touch og knaphulsblomst bliver sat.  Der er altid en spændt og romantisk stemning, lige inden det hele går rigtig igang bag de smukke kirkedøre.

Sidste touch og knaphulsblomst bliver sat.
Der er altid en spændt og romantisk stemning, lige inden det hele går rigtig igang bag de smukke kirkedøre.

 
 

I Stories fortæller vi om de nyeste trends og deler dét, Brink Bryllup selv bliver inspireret af. Vi går i dybden med fortællinger og interviews fra de bryllupper, som Brink Bryllup har arrangeret gennem tiden, og som har haft et særligt og fortryllende præg. Fortællinger som tager jer med på en sanselig gennemgang af udvalgte bryllupper og som giver et indblik i, hvordan unikke elementer kan skabe en magisk oplevelse.

 
 

“Alle stories er nøje håndplukkede, og tager udgangspunkt i de fortællinger, som vi kan stå inde for, og som passer til Brink Bryllups univers, overbevisning og æstetik.”

 
 

Målet med stories er at udfordre de eksisterende bryllupsnormer og traditioner. Et bryllup behøver ikke at følge en fast skabelon. Brink Bryllup vil derfor gerne vise og give bud på, hvordan man kan lege med formatet, skrue på parametre og rykke på grænserne for, hvordan et bryllup skal være.

For os er den gode idé, den personlige idé. Vi tror på, at det bedste bryllup er personligt og i tråd med, hvem man er som par.

Vi håber, at I vil blive fortryllet og inspireret af vores univers.

 
 
Sofie Brink