Brink Bryllups 10års jubilæum - Blomsterne

Stadig en absolut favoritbuket. Lavet af dygtige Anne-Katrine Fulgsang, for A table story.

 

Blomsterne
De er poetiske, personlige og fulde af liv og de kan ændre udtrykket på både en kjole og en venue ved velovervejede valg og styling.

Brink Bryllup dykker ned i personlige highlights fra de sidste 10 år.
Nedenfor fremhæves nogen af Brink Bryllups mest originale blomsterkoncepter gennem tiden.

 
 

Matilde og Daniel, 18.09.21

Matilde og Daniel vidste fra start af, at de ønskede et eksplosivt og ekstravagant pink blomsterunivers. De havde taget afsæt i en ærteblomst, som de havde valgt til alt deres trykmateriale og al farveinspiration udsprang heraf. Holly Flower Studio stod for den smukke blomsteropgave, som var et godt eksempel på, at det ikke altid er brudebuketten, som er i centrum.

 
 

Natascha og Jan, 29.07.17

Natascha og Jan planlagde et bærerdygtigt og økologisk bryllup på Herthadalen i Lejre. Derfor valgte de, at få alle blomster leveret og lavet af Vilde Violer. Vilde Violer var blandt de første i Danmark til at levere økologiske lokalt dyrkede blomster. Det betyder ingen brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Blomsterne dyrkes på den mest skånsomme måde for naturen og blomstermarken er sæsonen igennem fødekilde til sommerfugle, bier og andre insekter. Vilde Violer har selvsagt et meget naturligt look, når det kommer til æstetik og det passede perfekt til det økologiske boheme bryllup.

 
 
 
 

Marianne og Kasper, 01.10.16

Sjældent har blomster bundet venue og årstid så smukt sammen som ved Marianne og Kaspers bryllup på Langelinie Pavilionen d. 1. oktober, 2016.
Det sjældne solskin var eventyrligt og hjalp bestemt med at fremhæve de gyldnetoner i blomsterkonceptet, som blev skabt af Louise Moestrup. Tanken var, at forene årstiden med den maritimestemning ved Langelinie.

 
 
 
 

Lauren og Alex, 29.12.21

Lauren og Alex holdte et smukt vinterbryllup på Nimb mellem jul og nytår 2021. Farverne skulle være varme, bløde og elegante, men stadig i råd tråd til den kolde årstid. Meget af inspirationen fandt vi i det eksklusive tapet, som pryder væggen i Rotunden, hvor deres intime ceremoni fandt sted.
Holly Flower Studio lavede alle blomster.

 
 
 

Andre mindeværdige brudebuketter som bør nævnes

 

Annemarie med en simpel, poetisk brudebuket lavet af Holly Flower Studio

Carina med en moderne og romantisk brudebuket lavet af Anne-Katrine, for A table story

 

Cecilie med en smuk, klassisk Bering-brudebuket

Marianne med en yndig og luftig sommerbuket lavet af Karsten Pindstup, Aarhus

Sofie Brink