Romantisk havebryllup

Fotograf: Joanna Egeberg

 
 

Vores historie

Navne / Sofie og Martin
Bryllupsdag / 20.08.22
Antal gæster / 85

 
 
 
 

Sådan mødtes vi

Vi mødtes gennem fælles forbindelser over noget så romantisk som linkdIn.
Martin rakte ud og arrangerede kort efter vores først date i Aarhus på Hotel Royal. Til daglig bor jeg, Sofie i Herning og Martin i København, så Martin havde booket et værelse til os hver på hotellet. Efter et glas champagne tog vi ud at spise og jeg tog hjem.
Vi mødtes dog allerede et par dage efter igen og en måned efter var vi kærester.

“Martin mener, at han allerede var forelsket inden vi mødtes.”

Vi sov iøvrigt på Hotel Royal på vores bryllupsnat, for at vende tilbage til hvor det hele startede.

Frieriet

Martin friede på kærlighedsbroen i Paris. Vi var der 2 år forinde, hvor vi havde sat en hængelås med vores initialer og det var det samme vi havde arrangeret denne dag, hvor det så endte med at Martin faldet på knæ midt ude på broen. Det kom meget bag på mig. Jeg fik den smukkeste ring med en pink safir og diamanter.
Resten af dagen svævede vi på en pink sky og spiste i Montmartre.

 
 
 

Forlovelsesringen med pink safir og diamanter.

 

Valg af venue

Vi valgte mit familiested på Boes Søgaard, som ligger ned til Mossø. Det var en let beslutning, eftersom det er her jeg er vokset op og her min mor gik bort. Hendes aske er strøget ud over en høj på grunden og på den måde, var det som at have hende med på dagen.

“Vi fik taget vores dagsportrætter på den samme høj, som hvor hun ligger, hvilket gør billederne meget specielle for os.”

 
 
 
 

På selve grunden fik vi sat en stor stratus tipi op til middag, fest og dans og et lille miljø med to nimbus tipier, begge med udsigt ud over Mossø og de stod så smukt

 
 
 
 
 

Hvilke overordnet tema og stil var arrangeret omkring brylluppet

Eftersom vi havde valgt at holde brylluppet i private omgivelse, vidste vi fra start af, at vi skulle finde nogen smukke telte som kunne danne ramme for middag og fest. Vi valgte at gå med Tentipi, for en naturlig og smuk setting og give den gas med blomster for en elegant og romantisk bryllups-vibe.

“Overordnet ville vi gerne have et romantisk havebryllup”

Blomsterne spillede en vigtig rolle i at højne niveuet. Der skulle mange til, da det skulle passe til vores tema, og være med til at skabe en romantisk stemning. Specielt under ceremonien blev der skruet op for volumen. Her havde vi to store dekorationer til at indramme os under vielsen og smukke dekorationer ned langs stolerækkerne. Blomsterne var valgt i naturlige, smukke august-toner og lavet af dygtige Karsten Pindstup.

 
 

Service fra Tablesetting

 
 

Valg af bryllupstøj

Jeg troede egentlig i lang tid, at jeg skulle have en anden kjole end den jeg endte i, men min mavefornemmelse fik mig i sidste øjeblik til, at henvende mig til Birgit Hallstein. Hun hjalp mig med at designe min egen kjole. Det var en super skøn proces. Vi endte med en kjole som var perfekt til brylluppet og jeg følte mig som en gudinde i den.

Kjolen blev syet ud af 18m italiensk silkegeorgette, med en broderet forglemmigej i bunden af kjolen og med en aftagelig kappe, for et mere afslappet look under middagen.

“Jeg følte mig som en gudinde”

Martin endte i en hvid smoking jakke og sorte bukser og resultatet blev bedre end 007!

 
 
 

007

Forglemmigej

 
 

Vielsen

Vielsen arrangerede vi på terressen samme med alle vores gæster og med Mossø i baggrunden. Vi blev viet af vores kære ven, som gav vielsen et helt personligt touch.

Under selve ceremonien spillede Villads Littauer Bendix på violin og Taisia Lukashova var vokal. Det var fuldstændig magisk, da jeg gik ned af gulvet til Can’t Help Falling in Love, cover af Elvis Presley og alle gæster blev rørt til tåre, da vi efter vielsen fik spillet The Power of Love, cover af Céline Dion.

 
 

The Power of Love

 
 

Specielle detaljer

Vi synes der var mange specielle detaljer ved hele brylluppet. Stedet som det absolut mest personlige for os, sammen med vielsen. Hele ceremonien, vores ceremoni-master og valg af musik betyder stadig meget.

“Stedet udspillede sig til en romantisk drøm”

Derudover stod vores gode ven, Thomas Damgaard for vores bryllupsmenu. Her havde vi valgt at få menuen smukt og afslappet serveret som family style. Det skabte stemning hos vores gæster og er noget der forsat tales om.

Yderligere havde vi booket Det Vildeste Band, samt booket cocktailbar. Da vi naturligvis gerne ville skabe en festlig stemning.

 
 
 
 
 

Det største øjeblik ved dagen

Vores børns tale.
Vi er en sammenbragt familie. Jeg har to yngre børn og Martin har tre ældre børn fra tidligere forhold. At se dem stå i samlet flok og tale for os og vores gæster er noget vi aldrig vil glemme. Det var absolut lykke og vi blev stolte på både vores og deres vegne.

 
 
 

Vendors

Fotograf / : Joanna Egeberg

Brudekjole / Birgit Hallstein

Blomster / Karsten Pindstrup

Service / Tablesetting

Telte / Tentipi

 
Sofie Brink