Bæredygtigt boheme bryllup

Fotograf: Carolina Segre

Natascha&Jan_Vielse_WeddingAlbum(204of219)CA2_2828_low.jpg
 
 

Mellem høns og fasaner dansede Natascha og Jan deres ægteskab i gang til sommerfriske toner i bedste bosso nova stil.

 
 
Herthadalen

Herthadalen

Natascha&Jan_Cocktailhour_WeddingAlbum(21of101)CA2_3824-low.jpg
 

Vores historie


Navne / Natascha og Jan
Bryllupsdag / 29.07.17
Antal gæster / 72

 
Natascha&Jan_Cocktailhour_WeddingAlbum(51of101)CA2_3985.jpg
 
 

Frieriet 

Halvandet år inde i deres forhold tog Natascha flyet til Bangkok i Thailand for at besøge Jan helt uvidende om, hvilke planer Jan havde for besøget. 

”Natascha og jeg boede på et hotel og skulle ud og spise om aftenen. Inden middagen bad jeg Natascha om at gå ned og købe en flaske champagne. Da hun kom op igen, havde jeg pyntet op med blomster og gik ned på knæ og friede, ” fortæller Jan med et stort smil om munden, mens han kigger på Natascha.  

”Jeg havde slet ikke set det komme, og det var ret modigt af Jan, for vi havde slet ikke snakket om at blive gift, og jeg har egentlig altid sagt, at jeg ikke ville giftes, men da han friede, var jeg slet ikke i tvivl. Jeg vidste bare, at det var det rigtige”, fortæller Natascha og smiler ligeså stort tilbage til Jan. 

 
 
Natascha&Jan_GettingReady_WeddingAlbum(148of161)CA2_2087-low.jpg
Natascha’s perlebesatte taske med ananas på.

Natascha’s perlebesatte taske med ananas på.

Natascha&Jan_GettingReady_WeddingAlbum(136of161)CA2_2040-low.jpg
 

“Da han friede, var jeg slet ikke i tvivl.
Jeg vidste bare, at det var
det rigtige.”

 
Natascha&Jan_Portraits_WeddingAlbum(128of204)CA2_3649.jpg
 
 

Tema og location

Det kriblede i den perfektionistiske Natasha allerede fra forlovelsesringen smukt landede på hendes finger og hun begyndte at planlægge brylluppet med det samme:

”Jeg elsker at planlægge, og da jeg ikke havde gjort mig nogle tanker om bryllup før, var der en hel ny verden, der åbnede sig for mig, så jeg måtte i gang med det samme,” fortæller hun, mens Jan tilføjer: 

”Vi elsker begge naturen, havet og går meget op i økologi og bæredygtighed, så vi vidste hurtigt, at det skulle danne den tematiske ramme for vores bryllup”. 

Selvom Natascha flittigt researchede på Instagram og Pinterest efter bryllupsinspiration, så fandt parret både deres location og kirke ved et tilfælde:

”Min far og jeg var på vej til en livstilsmesse i lejre, hvor vi ville kigge på tipier, som vi først tænkte skulle udgøre en stor del af brylluppet, men på vej der til kører vi forbi Herthadalen, der er en del af Ledreborg Slot nær Roskilde. Vi blev helt betagede af synet. Lyset faldt utrolig smukt over søen, og fasanerne rendte rundt på græsset. Det var meget idyllisk, og jeg var helt solgt.” Jan blev heldigvis også helt forelsket i stedet, så vi blev hurtigt enige om, at brylluppet skulle holdes der. 

Kirken vi blev gift i, fandt vi også tilfældigt. Det var en lille, utraditionel kirke helt ude på Stevens, med ujævnt gulv og et ruinagtigt look. Den bliver ikke brugt som kirke mere, men vi fik arrangeret vielsen der, og det var helt perfekt. Vi lejede en bus, der kørte vores gæster fra kirken til Herthadalen. Det var den bedste løsning. Gæsterne havde det så sjovt med hinanden, og de fik en god fællesoplevelse i bussen,” forklarer de begge. 

 
 
Natascha&Jan_Vielse_WeddingAlbum(19of219)CA2_2228-low.jpg
Natascha&Jan_Portraits_WeddingAlbum(168of204)CA2_5041-low.jpg
 
 

Maden

Herthadalen var helt perfekt i forhold til brylluppets tema, da stedet ligger omgivet i den smukkeste natur og den tilhørende restaurant går højt op i bæredygtighed. Restauranten får alle deres råvarer fra lokalområdet og stedets egen urtehave. Derudover benytter de hele dyr fra snude til hale, så man undgår madspild.

Herthadalen kunne derfor levere en samlet bæredygtig pakke med forståelse for økologi, natur og dyrevelfærd, som er nogle af de ting, som betyder rigtig meget for Natascha og Jan.  

 
 
Gratis grundvand.

Gratis grundvand.

 

Blomsterne

Blomsterne til bryllupper var noget af det allervigtigste for Natascha, og selvfølgelig skulle de også være i tråd med det naturlige og bæredygtige tema. 

”Jeg havde et klart billede af, hvordan blomsterne skulle være. De skulle være vilde og farverige. Jeg talte med Christina fra Vildevioler, der dyrker og leverer bæredygtige blomster, om hvordan jeg godt kunne tænke mig dem. Hun var så sød og var helt med på det look, jeg ønskede.” forklarer Natascha. 

De vilde blomster i hvide, grønne, røde og ferskenfarvede nuancer strålede om kap med hinanden i kirken, på bordene, i brudebuketten og på bryllupskagen, hvor to søde hjorte tronede på kagetoppen.

Det var ikke kun blomsterne, der var vilde, Natascha gav også blomsterne en ordentlig tur gennem luften, da hun traditionen tro skulle kaste brudebuketten:

”Da jeg skulle kaste buketten, kom jeg til at kaste den alt for langt. Det var min søster, der endte med at få fat i den. Det var ikke elegant, men det var rigtig sjovt”, griner Natascha, mens Jan ryster kærligt på hovedet af hende. 

 
 
Knaphulsblomst og tale

Knaphulsblomst og tale

 
Natascha&Jan_Reception_WeddingAlbum(51of109)CA2_3109.jpg
 

Brudekjolen

Brudebuketten var ikke det eneste, der fik skræmmer på den store dag. Nataschas brudekjole måtte også ofre sig for Natachas indre legebarn. Natascha var iført en smuk, råhvid, boheme blondekjole fra det Australske brand Grace Loves Lace. På dagen strålede Natascha i kjolen og blev beundret, da hun gik ned af det ujævne, men charmerende kirkegulv. Men da de ud på aftenen skulle have taget billeder, kom kjolen på prøve:

”Da vi skulle tage billeder, ville jeg rigtig gerne op og gynge i et træ. Så jeg kravlede op, og da jeg begyndte at gynge, sad min kjole fast i en gren, og jeg fik et kæmpe hul i kjolen. Vores fotograf Carolina Segre så helt bange ud i ansigtet, da det skete. Men det er typisk mig. Jeg er en rigtig drengepige, der elsker at klatre i træer, så det var på mange måder forventet, at jeg ville lave hul i kjolen”, griner Natascha.

 
 
Natascha&Jan_GettingReady_WeddingAlbum(6of161)CA2_1599-low.jpg
 
 

Musikken

Hele brylluppet bar præg af fælles værdier og Natascha og Jan havde derfor også sørget for, at musikken var noget helt specielt.

”Jeg har spillet i band i mange år, så jeg fik min vocalist i bandet til at synge vores sang, ’Wicked Game,’ af Chris Isaak, da Natascha kom gående op ad kirkegulvet. Det er en sang, der betyder rigtig meget for os.

Vi havde også tænkt meget over musikken til resten af vores bryllup. Musikken skulle repræsentere vores musiksmag og de sange, som vi rigtig godt kan lide. Til receptionen spillede bandet op til fest med svingende toner og rytmer i bedste bosso nova stil. Det satte en stemning for at det ikke skulle blive kedeligt og tungt”, forklarer Jan.   

 
 
Natascha på vej op ad kirkegulvet.

Natascha på vej op ad kirkegulvet.

 
 

Bedste minder

Brylluppet blev en dag og aften fuld af særlige og betydningsfulde minder. Både sjove, smukke, rørende og ikke mindst bæredygtige.

”Jeg synes, det var helt særligt, da Natascha sagde ja i kirken foran alle, vi holder af. Men jeg synes også, at det var rigtig dejligt, da vi var alene og kørte fra kirken til Lejre”, fortæller Jan og bliver suppleret af Natascha:

”Fotograferingen var også rigtig sjov. Vi løb rundt ude på markerne, og var bare os. Det var et særligt øjeblik og ikke mindst et dejligt pusterum, hvor man kom lidt væk fra opmærksomheden for en kort stund.”

 
 
Just married.

Just married.

 
Dapper Jan.

Dapper Jan.

 
 

Råd til kommende brudepar

Natascha og Jan er begge enige om, at et godt råd til kommende brudepar er, at gå i gang med planlægningen i god tid, så man har tid til at mærke rigtigt efter, hvad man gerne vil.

Derudover var det også rigtig vigtigt for dem, at have Brink Bryllup ind over planlægningen.

”Det var en kæmpe tryghed, at have Sofie ind over planlægningen. Man kunne altid kontakte hende, og hun kom med en masse gode overvejelser, som vi slet ikke selv havde tænkt over. Så hun var uundværlig for os.” Fortæller Jan og Natascha.

 
 
Stenvs Klint

Stenvs Klint

Natascha%26Jan_Dinner_WeddingAlbum%28234of397%29CA1_4102.jpg
blob
 

Vores vendors

Venue / Herthadalen

Blomster / Vildevioler

Kjole / Grace Loves Lace

Taske / Zara

Fotograf / Carolina Segre

Sofie Brink