Blomsterne er sprunget ud hos A table story

A-table-story-x-Poetisk-2019-14-of-18.jpg
 

Når kalenderen rammer marts, vågner naturen op fra sin vinterdvale, og de første forårsblomster springer ud og bryder mørket med deres smukke, friske farver.
Sidste marts var det ikke kun naturen, der blev fortryllet af blomster-magi. Hos A tables story sprang blomsterne også ud, da florist Anne-Katrine Fuglsang blev en del af A table storys dekorative univers.

 
 

A table story, der er stiftet af Trine Kjær Hansen og Mette Brøndgaard Andersen, har siden 2014 sørget for at dække de smukkeste borde til særlige dage og bryllupper med deres nøje kurateret service og stilsikre æstetik. Nu fuldender A table story bordet med Anne-Katrines smukke blomster kreationer, for som de alle er enige om, så er der intet bord uden blomster.   

 
 
A-table-story-x-Poetisk-2019-5-of-18.jpg
 
A-table-story-x-Poetisk-2019-3-of-18.jpg
 
 

Mette og Trine var ikke i tvivl om, at de skulle lukke en florist ind i deres univers, og de var heller ikke i tvivl om, at Anne-Katrine var den helt rigtige:

”Et smukt dækket bord hænger nøje samme med blomster. Derfor synes vi, det var helt naturligt, at vi skulle gå sammen med en dygtig florist”

“Det var vigtig for os, at finde en florist, der formåede at skabe kundernes drømme uanset, om de ønsker sig et moderne og trendy udtryk eller drømmer om det traditionelle. Og det kan Anne-Katrine. Anne-Katrine har med sine 9 års erfaring et enormt kendskab til blomster, sammensætning og kvalitet”, forklarer Mette og Trine.

 
 
A-table-story_påskebord_leje-af-service_påskeblomster-6-of-19-1.jpg
 
A-table-story_påskebord_leje-af-service_påskeblomster-12-of-19-1.jpg
 
 

Anne-Katrines passion for blomster kommer ikke fra fremmede. Hendes mor og mormor har nemlig også altid haft en stor interesse for blomster og sørget for, at Anne-Katrine er blevet indhyllet i blomsterstøv.

”Jeg boede på Grønland, da jeg var 2-5 år, og der plukkede jeg mange polarvalmuer på fjeldene, og da vi flyttede tilbage til Danmark, brugte vi meget tid på at plukke markbuketter i grøftekanten langs landevejene og i min mors have. Så jeg har altid lavet mange buketter og elsket blomster”, fortæller Anne-Katrine.

Når Anne-Katrine laver blomster sammen med A table story, skaber de et bredt favnende blomsterunivers, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. De laver både store, kunstlignede installationer der i al deres pomp og pragt kalder på opmærksomhed, men de dækker også borde med små vaser med grøftekantsblomster, der sætter prikken over i´et.

 
 

”Vi har en bred vifte af kunder hos A table story, og derfor skal vores blomsterunivers også kunne klare det hele. Hos os er der både plads til de små og store opgaver”

 
ATableStory_Funky-girly_eksklusiv-serviceudlejning24.jpg
ATableStory_Funky-girly2.jpg
 
ATableStory_Funky-girly_eksklusiv-serviceudlejning21.jpg
 
 

Ligesom moden skifter inden for tøj og interiør, så er der også skiftende trends og tendenser inden for blomster.

”Vi har de seneste år set et brud med de traditionelle buketter hos mange brude, der i højere grad har valgt en mere løs og ”tilfældig” sammensat buket. Brudene er blevet mere ”modige” og flere tør bruge blomster som accessoires som f.eks. en stor, dramatisk hårkrans, blomster som armbånd, hårclip eller lign. Derudover er der også mange af vores kunder, der er blevet mere opmærksomme på nye typer blomster, som er mindre pæne, men mere dramatiske i toner og form som f.eks. anthurium og prothea”, fortæller Anne-Katrine.  

Blomster bidrager til at sætte farve på den store dag, og er med til at skabe en smuk æstetik, som man vil huske tilbage på. Men blomsterne behøver ikke blot blive til en erindring fra dagen. De kan blive et minde, som både brudeparret og gæsterne kan tage med sig hjem.

”Hvis man laver små blomsterkranse ved kuverterne, buketter på værelserne eller noget helt tredje i blomster som tørrer smukt, så kan de holde i lang tid og blive et fint minde, som kan gemmes, og det kan være en rigtig fin måde, at inddrage blomster på til sit bryllup”, afslutter teamet fra A table story.

Brink Bryllup elsker A table story’s smukke kreative univers og ikke kun på bordene, men også når brude vælger en brudebuket eller andet blomster-accessory, lavet af dygtige Anne-Katrine.

 
 
Danni med brudebuket fra A table story, 23.06.18

Danni med brudebuket fra A table story, 23.06.18

 
Mariana med brudebuket fra A table story, 28.04.18

Mariana med brudebuket fra A table story, 28.04.18

Sofie Brink