You were supposed to kiss with me tonight... and so it begins

Fotograf: Storybook Studio

23Jun2018_7826.JPG
 

Vores historie


Navne / Daniella og Benjamin
Bryllupsdag / 23.06.18
Antal gæster / 120

 
 
23Jun2018_6490.jpg
Wedding rings

Wedding rings

 
 

Sådan mødtes de

Daniella og Benjamin, der begge er festglade mennesker, mødte hinanden på det pulserende dansegulv på Bunga Bunga i London. Daniella havde tidligere på aftenen fået øje på den høje, charmerende og mørkhåret Benjamin. Hun vidste med det samme, at han skulle være aftenens fangst. Men inden Danniella havde taget tilløb, så hun Benjamin danse med en anden pige, hvilket bestemt ikke faldt i god jord hos den stålfaste Daniella. Hun skyndte sig over til Benjamin, prikkede ham på skulderen og afbrød dansen: ”Undskyld, men det var altså meningen at du skulle kysse med mig i aften.” Benjamin var tryllebundet og kunne ikke andet end at skifte dansepartner og derfra begyndte deres rejse sammen, der sidenhen har taget dem på mange dansende eventyr verden rundt.    

 
 
Danni og Ben lige efter deres “I do”

Danni og Ben lige efter deres “I do”

 
 

Frieriet

Benjamin og Daniella, der oprindeligt er fra England, har både rejst og arbejdet meget i udlandet. De boede i Indien sammen forud for brylluppet og det var på en en rejse til Sydafrika, at Benjamin valgte at putte en ring på Danniellas finger.

”Det var en magisk dag ved Warvick Wine Estate in Stellenbosch i Sydafrika. Benjamin havde planlagt en romantisk picnic ved søen. Pludselig gik Benjamin ned på knæ og friede, og jeg blev så ekstremt overrasket og glad, at jeg næsten hyperventilerede,” fortæller Daniella.  

 
 
Danni’s accessories

Danni’s accessories

23Jun2018_9181.JPG
 
 

Vielsen

Det var ikke tilfældigt, at Benjamin og Daniella valgte at smelte København og Indien sammen til deres vielse. De har begge to et stort kærlighedsforhold til den skandinaviske stil og Københavns chicke puls og har haft mange dejlige weekender i byen. Der udover boede de i Indien og var forelsket Indiens mange varme og kulørte farver. De besluttede derfor at deres vielse skulle forgå i hjertet af København i den Kongelige Bibliotekshave. I stedet for stole havde parret fået fragtet smukke, farverige tæpper hjem fra Indien, som de mange gæster kunne stå på. Derudover havde A table story lavet store mørk-pinke blomsterdekorationer, som smukt markerede scenen for det sted, hvor Benjamin og Daniella skulle sige ja til hinanden. Ved deres sider havde de hver i sær alle de bedste venner omkring sig. Daniella med seks brudepiger og Benjamin med ni galante ushers.

 
 
Vielse i Den Kongelige Bibliotekshave

Vielse i Den Kongelige Bibliotekshave

Danni’s brudepiger

Danni’s brudepiger

Ben’s Ushers

Ben’s Ushers

 
 

Kjolen

Mellem de grønne, blomstrede buske kom Daniella gående i sin fine, lyserøde prinsessedrøm af en kjole. Kjolen var håndsyet af 16 syersker fra Studio Non Sequitur, og i håret bar hun hele to brudeslør, for Daniella er ikke en ”less is more” pige, hun er, som hun selv siger, mere til udtrykket ”All eyes on me.” Og da hun gik op ad græsset med sine seks brudepiger, var alles øjne også kun ét sted. For at sætte prikken over i´et, havde Daniella fået håndbroderet ”Benjamin & Daniella, Copenhagen, 23.06.2019” på sit ene brudeslør til minde om den store dag.  

 
 
23Jun2018_8502.JPG
 
Detaljerne på Danni’s slør

Detaljerne på Danni’s slør

The look!

The look!

23Jun2018_7214.JPG
 
 

Transporten

Efter vielsen tog det nygifte par og deres mange gæster ned til vandet, hvor en stor båd med livemusik og kolde bobler ventede på de feststemte gæster. Herfra sejlede de til Langelinie med fuld fart på festen og musikken. Da de ankom ved den lille havfrue stillede gæsterne sig på hver deres side og kastede ris og rosenblade på det nygifte par, mens tonerne af ”Your are simply the best” spillede i baggrunden. Derfra var festen, der skulle holdes på Langelinie Pavillonen, for alvor skudt i gang.

 
 
Danni’s ankomst på båden

Danni’s ankomst på båden

Sax for fuld blæs

Sax for fuld blæs

 
 

Festen

I Langelinie Pavillonens flotte lokaler var bordene dækket af A Table Story i blå og hvide nuancer med en flot blomsterdekoration i midten, der matchede Daniellas brudebuket med orkideer og blomster i sarte pastelfarver. For at inddrage deres fælles rejselyst havde parret lavet hjemmelavede bordkort og et skilt til hvert bord, hvor der stod navnet på en af deres yndlingsbyer i verden i stedet for bordnumre. De inkluderede alt fra Delhi til Stanford og Copenhagen. Inden gæsterne satte sig til bords, skulle de finde deres billede hængende under en af byernes navne. Benjamin og Daniella havde printet sjove og humoristiske polaroidbilleder af deres gæster, der uden tvivl kunne starte enhver sjov samtale ved bordet.

Der var også lavet hjemmelavet kærlighedsflag som fulgte brudeparret hele turen gennem København.

 
 
23Jun2018_7427.JPG
23Jun2018_7795.JPG
23Jun2018_7621.JPG
 

Resten af festen blev brugt lige netop der, hvor det hele startede, på dansegulvet.

 
23Jun2018_8017.JPG
23Jun2018_8016.JPG
 
 

De bedste minder

Der blev festet igennem til Benjamin og Daniellas bryllup, og dagen og aftenen var fyldt med højt humør, drinks i lange baner og dansende, glade gæster:

”Vi har fået så mange fantastiske minder fra vores Bryllupsdag. Særligt husker vi tilbage på alle vores mange indgange;

Da Daniella kom gående op ad græsset i den Kongelige Bibliotekshave: da vi gik ombord sammen som nygifte på båden og af båden, da vi gik ind til middagen og ikke mindst vores første dans, som ikke gik stille for sig.

Vores kærlighed blev hyldet mange gange, og det var magisk. Man bliver så lykkelig over at stå der omringet af alle sine venner og familie. Vi er også rigtig glade for det store gruppefoto, vi fik taget ude foran Langelinie Pavillonen”, siger Benjamin.

 
 
Danni ankommer til Bibliotekshaven

Danni ankommer til Bibliotekshaven

Ankomst ved Den lille Havfrue - på vej til Langelinie Pavilionen.

Ankomst ved Den lille Havfrue - på vej til Langelinie Pavilionen.

 
 

Vendors

Fotograf / Sergio fra Story Book Studio

Brudekjole / Studio Non Sequitur

Vielsesringe / Designet af Benjamin og Brian samt team fra English Traditional Jewellery.

Gommens tøj / Herringbone and Sui, Mumbai India

Blomster / A Table Story

Venue / Langelinie Pavillonen  

 
Sofie Brink